Meniu Baluri & Banchete
A la Dominique Francoise
-
GUSTARI RECI (platouri)
Ciuperci Pane
Schnitzel din Piept de Pui
Chiftelute
Rosie cu salata de vinete
Ardei cu crema branzeturi si marar
Icre pe pat Lamaie
Masline -
FEL PRINCIPAL (Chaffing Dish)
Pulpe de pui la cuptor
Ceafa de porc marinata in Feteasca Alba si usturoi
Cartofi la cuptor cu rozmarin si ulei de masline
Salata varza cu morcov -
Specialitati paine
Minichifle albe,Minichifle de secara
1 Cafea ,Lapte,Zahar
Total 20 Euro/Pers -
In Cazul in care doriti:
-
OPEN BAR NON ALCOOLICE
(nelimitat 9 euro/pers)
Apa minerala si plata
Gama Pepsi , Pepsi Light
7Up, Mirinda , Kinley
Suc natural Prigat (portocale, piersici, mere) -
OPEN BAR ALCOOLICE
(nelimitat 16 Euro/pers)
Whisky, Vodka
Martini ,Campari,Garone,Gin
Vin alb si rosu , Bere
La cerere, putem modifica preparatele conform cerintei clientului.