Regulament acces Club Aventura

 1. Aceste reguli trebuie citite de către toţi participanţii înainte de a parcurge traseele.
 2. Evoluaţi în ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara pe propria dumneavoastră răspundere şi recunoaşteţi că aţi citit şi înţeles prezentul regulament. În cazul minorilor, consimţământul este exprimat de către părinţi sau de persoanele ce îi însoţesc.
 3. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul indicat de către instructor.
 4. Echipamentul se închiriază pentru 120 min şi nu este transmisibil, echiparea se face o singură data, exepție făcând situația când se merge la WC.
 5. Prezenţa participanţilor, la instructajul efectuat de către instructori, privind utilizarea echipamentului de siguranţă este OBLIGATORIE.
 6. Carabiniera de securitate ZAZA2 Coudou Pro (nedetașabilă) este obligatoriu să fie introdusă pe cablul de asigurare (linia vieții) la intrarea pe traseu, iar carabiniera Vertigo (detașabilă) trebuie să fie în PERMANENȚĂ atașată de cablul de asigurare (linia vieții).
 7. Este obligatorie respectarea graficului de pe bilet privind traseele pe care le puteţi străbate, în funcţie de înalțime.
 8. Utilizarea căştii de protecţie este obligatorie în incinta ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara, pe toată durata şederii.
 9. Greutatea maxim admisă pentru participanții pe traseele de aventură este de 100 kg.
 10. Greutatea maxim admisă pentru participanții la Tiroliana este de 100 kg.
 11. Nu supraîncărcaţi jocurile. Câte 1 persoană pe joc, iar pe platforme maximum 3 persoane.
 12. Direcţiunea îşi rezervă dreptul de a exclude din incinta ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara (fără rambursarea banilor) orice persoană care nu respectă regulile de securitate.
 13. Daca aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să vă adresaţi personalului (STAFF-ului) ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara.
 14. Persoanele sub influenţa alcoolului sau a drogurilor nu sunt admise în incinta ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara.
 15. Distrugerea echipamentului pus la dispoziţie din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire, va fi suportat de către persoana vinovată.
 16. Accesul în incinta ”Club Aventura Villa Franka” reprezintă aderarea persoanei la prezentul regulament şi totodată, supunerea acesteia la regulile ”Club Aventura Villa Franka” Sighișoara.
Verified by ExactMetrics