BINE ATI VENIT

Hotel Villa Franca

Un loc unde să experimentezi și să te bucuri de viață

Dormitor

Baie

Exterior

Mâncăruri și băuturi

Hotel Vila Franka va ofera in conditii exceptionale cazare in urmatoarele tipuri de camere:  

Alaturi de voi veti petrece o vacanta de vis in orasul medieval Sighisoara.

Camera Dubla

Camera cu o suprafata de 26mp include mobilier din lemn masiv (anno 1600) compus din pat matrimonial, secretaire, sifonier.Desi are un aspect „Antique”, camera, este dotata cu utilitati moderne: TV prin satelit, telefon, minibar, seif, Wi-Fi gratuit si o baie proprie cu dus si uscator de par.

40 euro/noapte

Camera Deluxe cu pat baldachin

Camera foarte spatioasa(30-36mp) are o vedere minunata asupra Cetati Medievale include mobilier de epoca(ano 1600) din lemn masiv.Mobila rustica compusa din:pat dublu cu baldachin (180 X 210) , sifonier si secretaire, ofera un plus de eleganta si parca se mai simte ambianta medievala de acum 500 de ani si prin pictura peretilor rustica si cu bun gust.Camera mai ofera oaspetilor si o zona de relaxare compusa dintr-o masuta cu 2 fotolii confortabile dar si nelipsitele utilitati moderne : TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu cada sau dus si uscator de par.

52 euro/noapte

Camera Dubla cu pat badachin

Camera spatioasa (29mp) cu vedere superba asupra Cetatii Medievale include mobilier „Antik” din lemn masiv (ano 1600) compus din secretaire, sifonier si un pat dublu cu baldachin ce ofera o ambianta clasica si un plus de confort. Utilitatile moderne nu lipsesc nici din aceasta camera: TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu dus sau cada,uscator de par.Podeaua este acoperita cu o mocheta eleganta si confortabila.

46 euro/noapte

Camera Deluxe de familie

Camera foarte spatioasa(36mp), perfecta pentru o familie. Mobila rustica compusa din:pat dublu cu baldachin (180 X 210) , sifonier si secretaire, ofera un plus de eleganta.Ofera oaspetilor si o canapea extensibila confortabila si nelipsitele utilitati moderne :TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu dus sau cada,uscator de par.Podeaua este acoperita cu o mocheta eleganta si confortabila.

72 euro/noapte

Apartament Premium Deluxe

Este compus din Camera de zi ,Dormitor si baie,In suprafata totala de 79 mp. Interiorul Apartamentului a fost decorat cu pictura lucrata manual de un mare artist plastic. Mobilierul este din lemn masiv , lucrat manual,ceruit cu ceara ecologica, reproductie dupa anii 1600 , si este compus din pat dublu matrimonial,chiffonier, secretaire si o canapea extensibila foarte confortabila,iar pardoseala , este acoperita cu mocheta de cea mai buna calitate. Apartamentul este dotat cu 2 Tv Led screen conectate la o retea TV prin satelit, Wifi ,telefon, minibar, seif si baie proprie ( In suprafata de 18 mp)cu dus si uscator pentru par.

80 euro/noapte

Noutati

Pachete Speciale

Formular de contact

Verified by ExactMetrics